Experienta in domeniu de peste 26 ani!

Tel. 0749 511 338 Cos Cumparaturi: 0 produse

S.C Colas S.R.L

COLAS srl este prima firma din Romania care comercializeaza din anul 1992 in sistem profesional aparate cu ultrasunete impotriva rozatoarelor! Firma Colas va pune la dispozitie aparate moderne care nu dauneaza omului si mediului ambiant. Aceste dispozitive sunt fiabile, moderne, nu deranjeaza oamenii, animalele domestice , fiind optime in sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici), spatii comerciale, hoteluri, birouri, locuinte, etc.

Avantaje :

- sunt ecologice;
- nu necesita personal calificat pentru montare sau intretinere;
- nu necesita alte materiale consumabile;
- au o fiabilitate ridicata, o durata de viata de peste 5 ani;
- consum neglijabil de energie electrica;
- pot fi utilizate atat pentru alungarea, dar si pentru prevenirea patrunderii rozatoarelor in anumite spatii.

Aparatele COLAS :

- Nu au efecte daunatoare asupra oamenilor si animalelor domestice
- Nu cauzeaza nici o poluare a mediului si consumul sau de energie este minim. - Poate fi folosit pentru o perioada nelimitata de timp fara a fi nevoie de intretinere.
- Pot fi utilizate atat pentru alungarea, dar si pentru prevenirea patrunderii rozatoarelor in anumite spatii.
- Nu dauneaza omului si mediului ambiant. fiind optime in sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici), spatii comerciale, hoteluri, birouri, locuinte, etc.

Reclamatii / sesizari


Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:
-COLAS SRL, folosind formularul online sau numerele de telefon afisate pe pagina de contact
-distribuitorilor autorizati de catre COLAS SRL
-Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, la oficiul din judetul dvs. de resedinta sau online  www.anpc.gov.ro

La solicitare acordarii garantiei este necesar sa se prezinte aparatul in ambalajul original(este obligatorie pastrarea ambalajului original pe durata garantiei), insotit de certificatul de garantie ,copia dupa factura de achizitie si de o prezentare cit mai amanuntita a defectelor. Drepturile consumatorului sunt conforme prevederilor legale (legea 449/2003, Ordonanta 21/1992 si celelate acte legislative). Termenul de rezolvare a caderilor in termen de garantie va respecta conditiile legii.